luni, 1 februarie 2010

De ce nu face toată lumea bani pe net?


Haideti sa intoarcem lucrurile pe toate partile, si sa invatam din greselile altora. Toti am vrea sa facem bani online. Sunt multi care deja fac bani seriosi pe net, dar sunt si multi care n-au nici o idee cum sa faca macar un leu online. Probabil ca si tu esti unul dintre ei. Asa ca afla daca unul dintre motivele tale se afla trecut mai jos.
1. Esti prea comod
 
Niciodata nu o sa faci bani daca nu vrei sa faci treaba. Daca tu crezi ca facandu-ti un blog, sau dand click pe niste reclame vei face bani, sa stii ca gresesti! Vei avea succes daca depui efort, daca te concentrezi aspupra obiectivelor propuse. 


2. Nu faci cel mai rentabil lucru
Poate muncesti din greu, dar daca nu faci ceva rentabil, nu o sa faci nici un ban. Daca iti faci un site pentru copii si pui reclame de sport, sa nu astepti nici un profit din asta. Copiii nu au carti de credit, si nici conturi la PayPal!





3. Speri sa faci bani doar dintr-un loc
Este probabil una dintre cele mai des intalnite motive pentru care oamenii nu fac bani pe net. Au pus reclama de la AdSense pe site-ul lor, si asteapta sa dea lumea multe click-uri, sau vand produse care nu sunt asa atractive. De ce nu incercati sa combinati lucrurile? Faceti marketing afiliat, puneti reclame CPC, si vindeti reclama prin sistemele de distributie ale reclamei din internet



4. Crezi ca poti face $1,000 intr-o ora prin e-books (carti electronice)
Sa faci mii de dolari intr-o ora este imposibil, si la fel metodele prezentate de aceste articol nu merg intotdeauna. Aceste e-books (carti electronice) sunt pline de tepe, asa ca nu te poti astepta sa faci tone de bani intr-o ora, mai ales daca esti incepator in lumea afacerilor online. Aminteste-ti: Daca e prea bun ca sa fie adevarat, atunci probabil ca nu e adevarat. In felul acesta nu iti vei mai irosi timpul inscriindu-te la tot felul de newslettere sau sa citesti tot felul de e-book-uri (carti electronice).

5. Sa nu te astepti sa castigi bani multi fara sa cheltuiesti macar un leut.
Nu vreau sa spun ca nu poti face bani cu un blog gratis, dar crezi ca poti face $1,000 sau mai mult fara sa ai cheltuieli de promovare? Poti sa le spui prietenilor despre site-ul tau si astfel ii poate creste pozitia in motoarele de cautare, sa ocupi pozitii in site-urile de social bookmarking, daca site-ul care un continut interesant, dar nu o sa ajungi prea departe daca nu investesti.
Inca nu te-ai convins? Bine, hai sa zicem ca esti super bun la scris articole si in promovarea site-ului tau. Dar trebuie sa fii unic si sa ai un design tare pentru ca sa te faci remarcat si sa faci multi bani. Cred ca nu ai impresia ca oamenii prefera site-urile cu background alb si cu font Times New Roman
Si daca inca nu te-am convins, aminteste-ti ca timpul inseamna bani. Asa ca, daca inca nu ai investit timp si nu ai cheltuit nimic, nu poti avea pretentia sa faci bani.


6. Continua sa te concentrezi
Intr-o zi poate esti tare entuziasmat si iti promovezi noul site, dar in ziua urmatoare ti-a trecut tot cheful de imbunatatire a site-ului si ai de gand sa renunti. Daca gandesti asa, nu te astepta sa faci bani. Concentreaza-te asupra lucrurilor propuse daca vrei intr-adevar sa sa nu te straduiesti in zadar.

7. Nu vrei sa inveti
E un mare obstacol in calea succesului. Daca crezi ca e suficient ce stii sau te limitezi la a cunoaste doar ce vrei, probabil o sa ajungi sa nu faci nici un ban. Incearca noi tehnologii, experimanteaza, invata! Testeaza noile idei. Oricum, nu ai ce pierde.
Acum stai si gandeste-te. Nu faci bani pe net din cauza motivelor enumerate mai sus? E timpul sa te concentrezi, sa fii mai creativ si deschis spre cunoastere!
 


Unii oameni viseaza sa aiba succes. Altii se trezesc si incep sa lucreze din greu ca sa-l aiba.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
PageRank Checking Icon
Director web | director web, catalog firme, anunturi, stiri | Blog | TOP-RO - Top siteuri din Romania | Director WEB | director web gratuit | Top88 - Director web | Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google | | | ClickLink.ro | ClickLink.ro | Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! | Director Web Euroghid | Web-Links.ro | |
EnterClick.ro - Generator trafic web